Iaurtiera AD 4476 ADLER Trei lucruri sunt suficiente pentru a produce iaurt proaspat, sanatos: lapte, culturi bacteriene si iaurtiera Adler AD 4476. Aparatul va permite sa pregatiti iaurt intr-un mod incredibil de simplu. Dupa ce componentele sunt plasate, restul procesului decurge automat fara interventia utilizatorului. Iaurtul este creat imediat in borcane de sticla cu o capacitate de 200 ml fiecare, ceea ce faciliteaza depozitarea ulterioara convenabila a produsului finit in frigider. Pentru o productie optima de iaurt dispozitivul se incalzeste si mentine temperatura de 42 de grade Avand grija de o dieta sanatoasa, deseori apelam la produse lactate care ne ofera ingrediente si minerale valoroase. Daca vrei sa alegi produse de inalta calitate, ingrediente bio si organice, te poti expune la costuri considerabile si dificultati in a gasi locul potrivit unde vei gasi ceea ce ai nevoie. Si aici va putem oferi o solutie interesanta si convenabila! Un aparat de iaurt ADLER AD 4476 este un aparat ideal pentru toti fanii iaurturilor, cocktail-urilor pe baza de acestea sau sosurilor si supelor in care iaurtul este ingredientul principal.
O solutie practica
Cel mai mare avantaj al acestui aparat este ca intr-un mod simplu si rapid vei pregati un adaos sanatos si de casa la multe feluri de mancare fara ingrediente inutile si prea mult zahar. Tot ce ai nevoie pentru a pregati iaurtul este lapte si culturi, restul lucrarilor va fi facut pentru tine de catre producatorul nostru de iaurt. Dispozitivul in sine nu ocupa mult spatiu, asa ca toata lumea va gasi un spatiu de depozitare in bucatarie pentru el. Este echipat cu un comutator iluminat din spate situat intr-un loc usor accesibil si un capac transparent, care iti permite sa controlezi lucrul si seara sau dimineata. Puteti produce o cantitate proaspata de iaurt pentru ziua urmatoare economisind costurile si munca dvs.! Ce este important, in aparatul nostru puteti prepara si iaurt din lapte de soia!
Confort si siguranta
Iaurtul este un produs care, la fel ca laptele coagulat, este produs prin influenta bacteriilor. Laptele poate fi imbogatit cu culturi care se inmultesc la temperatura mentinuta de aparat la 42 grade C. Zaharul din lapte continut in lapte se transforma in acid lactic si ca rezultat laptele se coaguleaza. Pentru comoditate, in interiorul aparatului se afla sapte borcane cu capac, care dupa prepararea iaurtului pot fi folosite ca recipiente pentru mancare. Le poti pastra la frigider si poti pastra iaurtul in el pana la 7 zile. De asemenea, este de remarcat faptul ca dispozitivul in sine este foarte usor de curatat. Doar curatati-l cu o carpa umeda si stergeti-l. Borcanele si capacele trebuie spalate in apa calda sau in masina de spalat vase.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.